Anmeldelser

7,7
Anmeldelseskarakter

Pointfordeling

Rengøring
7,2
Komfort
7,4
Overnatningsstedets beliggenhed
8,6
Faciliteter
7,6
Personale
7,9
Værdi
7,3

Anmeldelser

    merete
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,5
    22. juni 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,5
    18. juni 2018
    Godt hus dejlig beliggenhed. Skønt område. Dog for mange store træer som skyggede for solen. Og en brødkniv kunne vi også godt havde haft brug for. Og vi brugte ikke restauranter i nærheden, så det ved vi intet om.
    Poul H.
    dk

    Anmeldelseskarakter

    8,8
    15. juni 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    John Wegge
    dk

    Anmeldelseskarakter

    10
    13. juni 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Pia Dam
    dk

    Anmeldelseskarakter

    8,3
    11. juni 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Kjartan
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,1
    6. juni 2018
    Sengen og pladsen på det ene værelse (99) vi havde booket var elendig, hvilket ikke fremgik i forbindelse med bookningen. Fik af receptionen 2 flasker rødvin som kompensation, hvilket også var i orden, da vi kun havde 1 nat tilbage, men hvis vi skulle have boet der en uge havde jeg forlangt et andet hus, hvilket jeg også nok havde fået. Fik at vide af receptionen at det havde været bedre og billigere hvis jeg havde booket et hus med 2 lejligheder, men den valgmulighed fik jeg ikke ved bookningen.
    Morgenmaden var god, men det var for dårligt at den skulle bestilles ekstra. Det var et held at jeg - af andre årsager - ringede dagen før, og dér kunne bestille morgenmad, for ellers havde vi ikke fået morgenmad om mandagen (ingen personale).
    Arne
    dk

    Anmeldelseskarakter

    8,3
    4. juni 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Steen
    dk

    Anmeldelseskarakter

    6,2
    4. juni 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,5
    28. maj 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    fruAaen
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,9
    22. maj 2018

    Vi kommer igen til september med hele familien (24 stk)

    Ville ønske der var personale i receptionen, selvom der er helligdage eller weekend.
    Det bedste er naturen, som stedet er omkranset af. Vi havde et dobbeltværelse og der var hvad vi havde brug for.
    Sanne
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,9
    21. maj 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,9
    18. maj 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Jan
    dk

    Anmeldelseskarakter

    8,3
    18. maj 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Morten
    dk

    Anmeldelseskarakter

    8,3
    14. maj 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Brita
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,5
    14. maj 2018
    Vi havde lidt problemer da vi ankom, vi havde bestilt to huse men det var kun reserveret et til os, det gav lidt arbejde til reseptionisten og vi kunne fornemme at hun blev irriteret og ville vide hvem jeg havde talt med, det kunne jeg ikke huske og mente også det måtte være ligemeget vi skulle bare have et hus mere det fik vi men kom så ikke til at bo lige ved siden af hinanden men det var ok, vi fik ikke på noget tidspunkt en undskyldning eller et venligt smil, vi fik nøglerne og fik at vide at der måske ikke var linned nok i det ene hus det måtte vi så hente senere, vi kom på plads og fik en god ferie
    Alt i alt et dejligt sted med plads til børn en dejlig legeplads og dine udendørs arealer
    Ruth
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,5
    13. maj 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Birgith
    dk

    Anmeldelseskarakter

    6,2
    8. maj 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    per
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,9
    7. maj 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Janne
    dk

    Anmeldelseskarakter

    8,8
    6. maj 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Marianne
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,5
    5. maj 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
Henter anmeldelser