Beoordelingen

7,7
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
7,1
Comfort
7,4
Locatie accommodatie
8,6
Faciliteiten
7,6
Personeel
7,9
Waar voor uw geld
7,3

Beoordelingen

    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    21 november 2017

    Rustgevende, mooie vakantie met voldoende comfort in bungalow.

    badkamer : had ietsje meer luxe verwacht. wel proper.
    rustige omgeving, mooie bungalows met voldoende comfort.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    18 september 2017

    Goed verblijf, ook met typisch Deens weer 😄

    Het zwembad was onder constructie, waardoor het water wat fris was.
    We hadden een mooi uitzicht uit het huis.
    Lerry
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    2 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Judith
    nl

    Beoordelingsscore

    5,8
    22 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Paul
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    22 augustus 2017

    Aanrader voor gezin, dichtbij talloze doelen voor dagtripjes.

    Personeel zou hier en daar wat vriendelijker kunnen kijken. Restaurant service zeer matig, gelukkig was het eten wel lekker. (Niet dat ze ons hadden gevraagd wat we wilden eten...)
    Comfortabel huisje met alles wat je nodig hebt. Heerlijke schone en frisse omgeving.
    Piet
    nl

    Beoordelingsscore

    4,6
    13 augustus 2017
    Huisje niet schoon
    Ligging
    R.J.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    11 augustus 2017

    Genoten van de rust en de omgeving. Middelfart is een levendige plaats, er is genoeg te doen.

    De badkamers zijn gedateerd
    De rust, de ruimte en de privacy op het park
    Aruna
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    7 augustus 2017

    Zeer aangenaam

    Terrasmeubelen zijn aan vervanging toe
    2 badkamers...ruime keuken en grote eettafel. Tuin. Locatie
    Nico
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    30 juli 2017

    Prima vakantiepark met van alles te doen voor de kinderen. Centraal gelegen voor veel dingen in Dene

    A.H.A.M.
    nl

    Beoordelingsscore

    3,8
    31 mei 2017

    Niet echt geschikt voor 1 persoon, kamer matig, maar wel hele mooie plek om te verblijven

    Heb nergens in de boekingsvoorwaarden / omschrijving gevonden dat er geen hotelfaciliteiten aanwezig waren, Ook de ruimte die toegewezen werd, bleek een deel van een huisje te zijn die je moet delen met andere mensen. De netheid van de toiletgroep was beneden peil, bruine randen rondom. Huisje was ook wat gedateerd. Erg weinig leefruimte. Als je elke dag je kamer en de toiletgroep zelf moet opruimen zijn valt dat tegen. Mits je dit vooraf weet. En 2 grote handdoeken en 2 kleinere voor 5 nachten is niet veel. TV aanbod was met de nabijheid van de duitse grens minimaal. De prijs is dan ook gezien de kamer en service niet echt goedkoop. mijns inziens
    De ligging van de huisjes was voor een gezinsvakantie ideaal. Het water in de omgeving was goed bereikbaar en de natuur echt mooi. Eindschoonmaak inbegrepen
    DreDrum
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    29 mei 2017

    Geweldig zeker aan te bevelen

    niets
    Huisje was netjes en schoon en van alle gemakken voorzien. Ligging is in een rustige omgeving, aan het water met een strandje en steiger het water in. Buitenzwembad was heerlijk met ligbedden. Top vakantie gehad en zeker aan te bevelen.
    pl

    Beoordelingsscore

    7,5
    2 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    mark
    au

    Beoordelingsscore

    5,4
    5 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    dk

    Beoordelingsscore

    5,0
    25 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marie Celine
    se

    Beoordelingsscore

    5,4
    11 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Michał
    pl

    Beoordelingsscore

    9,2
    31 augustus 2017
    Excellent bungalow. Great place for family holidays. For me, it was a good base to see South Jutland, West Denmark.
    ee

    Beoordelingsscore

    8,3
    14 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    is

    Beoordelingsscore

    9,6
    8 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Anna
    pl

    Beoordelingsscore

    8,8
    6 juli 2017

    I strongly recommend!

    Bathroom needs to be modernized.
    Great place for holidays (for us only 3 days). Good organized camping with beutifull view. A lot of fun for children. I would like to come back there...
    FamilyFinland
    fi

    Beoordelingsscore

    7,9
    28 juni 2017

    Nice, quiet and clean - super for families

    The location was super. It was easy to travel to Billund Legoland. The cottage was clean and nice, the area was quiet and nice. The host was friendly.
Beoordelingen worden geladen